151

Odp: Z życia Self-Adwokatów

Witam Wio
Chciałam serdecznie Ci podziękować za wszystko co dla mnie robisz, wspierasz i jesteś przy mnie. Dziękuje Ci za dzisiejszy prezent urodzinowy. Powiem Ci jedno, że masz naprawdę szalone pomysły. Warto jest uczyc się od Ciebie. Skąd biorą Ci się takie szalone pomysły? Kogo Ty jeszcze nie zaskoczysz? Jesteś naprawdę artystka numer jeden. Jesteś taka wspaniałą osobą. Jesteś dobrą osobą kobieto. Moja przyjaciółka. Dziękuje że mnie wspierasz na co dzień, ze jak potrzebuję pomocy od Ciebie, wsparcia, a Ty jesteś zawsze blisko mnie. Potrafisz podejść, pocieszyc itp. Proszę modlitwę za mojego ojca, żeby zdrowiał. Dzięki Wio masz szalone pomysły. Dzięki! smile Buźka.

152

Hej Dora to dla Ciebie o mnie i jak dla innych o sobie.

..Jestem jaka jestem i nikt tego nie zmieni..Ci którzy mnie znają wiedzą jaka jestem.. jeśli mnie znasz - szanuj.. jeśli mnie nie znasz - nie próbuj oceniać. .Przez twoje ploty nie mam zamiaru się zmieniać.. Więc zastanów się, zanim puścisz kolejną z plot.. Czy da ci to jakiś wzlot?!.. A może dowartościuje?!.. Jeśli tak, to naprawdę ci gratuluję, że nie masz wyrzutów sumienia.. Z próby niszczenia cudzego imienia.. fakt pokazuje to twoje prawdziwe oblicze a iloraz twej inteligencji na palcach jednej ręki wyliczę..może zajrzysz w swoje lusterko?!.. i co?!..jesteś tak idealną panienką?!..a ty chłopczyku drogi pomyśl, zanim pokażesz rogi..pamiętaj, może się to przeciwko tobie obrócić i do swego dobrego imienia nie będziesz mógł wrócić..mimo to powiesz, że suka ze mnie lub szmata?!..powodzenia!..i tak mi to lata..twoja opinia mało mnie interesuje, znam swoją wartość i tym się kieruje..czas napisać coś o sobie..anioł i diabeł w jednej osobie..z reguły miła i grzeczna, na ogół serdeczna..lecz kiedy coś mi nie pasuje, dość szybko to pokazuje..staram się zawsze być realistką, zdarza się czasem, że pesymistką..i tu zaznaczam..nie jestem królewną, ani dziewczyną zbyt siebie pewną..jestem zwariowana i wesoła, nie jak lala rozpuszczona..szalona i nieobliczalna, nie dla wszystkich osiągalna..zarazem drapieżna i słodka jak biały tygrys i czarna kotka..jestem jak upiór i cud..szczyt nad chmurami i przepaść bez dna..jestem początkiem i końcem..bliska dla bliskich..i żeby było jasne..nie obchodzi mnie to czy mnie lubisz a tą stronę - traktuje z dystansem..

153

Witam, mam pytanie kiedy będzie jakieś spotkanie self adwokatów ? Pozdrawia grupa z Hrubieszowa smile

154

Witaj moja droga Wio
Przezywasz w tym miesiącu różne rzeczy. Wracaj do Nas do pracy z pełną energią życia po 20. Nabieraj siłę i wracaj szczęśliwa. Brukuje mi Ciebie. Nie mam z kim pic kawę itp. Kochana zdrowiej i trzymamy kciuki, aby zabiegi które będziesz miała, żeby się udały itp. Podnieś się przez kruchego. W końcu stanowczo z nim zerwałaś. Ile Ci nerwów zepsuł. Po wszystkim się pozbierasz kochana. Pamiętaj że moje ramię możesz zawsze z skorzystac. Musisz być silna babo, tak jesteś! Wio poważnie zdrowiej, podnoś się po wszystkim i wracaj do Nas. A we wrześniu pojedziesz do Do i spędzisz z Nią miły czas. Ale się z mieniłaś. Ja jeszcze chcę posłuchac, jak śpiewasz piosenki nad morzem mojemu synkowi. Buziaki kochana. Trzymaj się! Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez DORCIA (2010-08-03 23:06:04)

155

Moja kochana Wio
Bardzo dobrze zrobiłaś z kruchym. Ale go spakowałaś i wyrzuciłaś. Ale się trzęsłaś. Ale  byłaś silna babo. Ale to drań. Nie wiem także co z Tobą się dzieje, tylko wiem że chorujesz. Jedno Cię proszę wracaj do Nas jak najszybciej do pracy. Zbieraj się po wszystkim i chcę Cię wiedziec taką szaloną jak zawsze. Z poczuciem Homerem. Nie mamy z kim warjowac itp. Musisz znów palnąc świetny  pomysł, tylko Ty tak potrafisz. Młoda jesteśmy z Tobą. Padniemy do Ciebie na odwiedziny, nie jesteś sama i do zobaczenia w pracy 23. Zdrowiej i pozbieraj się po kruchym. Buziaki .

156

Witam Was.
Kochani jak na razie nie czuję się najlepiej. Jestem na lekach i mam bóle różne. Osłabiona itp. Ale wyjdę z tego. Nie martwcie się. Wrócę do Was do pracy i jak zwykle w padnę na jakiś dobry pomysł, aby  można było się pośmiac. Ale nie z tedy zrobiłam się ostatnio poważna, życie! Ale nie bójcie się będę też z Wami wariowac. Spotykamy się u mnie 14 na urodzinach, więc zobaczycie mnie. Będę już lepiej na pewno się czuła. Pobawimy się u mnie, coś przygotuję. A teraz faktycznie muszę zbierac siłę u siebie, bo padnę z bólu itp. Będzie dobrze. Pracujcie grzecznie, bo jest dużo roboty, hehe! Trzymajcie się!

157

droga wio a co się stało z czym masz problemy pozdrawiam ciebie serdecznie i pozdrów tam wszystkich   co więcejk słychaci bo umnie jest coraz blirzej morze i kołobrzeg wiesz serdeczna wioletko podaj mi twuj numer komurki

158

drogi gruchy czego wkurwiasz wio i tak dalej smile

159

wio niemartw się tym okej smile

160

Drogi Krzysztofie
Już Wio nie denerwuję, ponieważ Wio się rozstała ze mną. Oczywiście z mojej winny Takie jest Krzysiu życie, nawet nie wiem czy ono jakieś jest. Nie z tedy nie zależy mi na tym. Ja jestem sobą i będę robił na co mam ochotę. Nie liczę się z nikim. Mam swoje zdanie i robię na co mam ochotę. Nie słuchałem Wio, pomimo że wiedziałem że ma rację itp. Wio była silna. Jest osobą mądrą, rozsądną, uczciwa , grzeczną osobą itp. A ja wariat który rządzi sam. Ale Wio mądrzę postąpiła i nie przejmuj  się tym. Wio jest naprawdę silną, dzielną osobą i przetrwa wszystko. Nic ją nie z łamie. Da sobie radę zawsze ze wszystkim. Bieście od niej dobre przykłady, bo idzie drogą mądrą. Trzymajcie się wszyscy! Wasza kochana Wio będzie Was zaskakiwac zawsze, bo Ona jest szalona. Pamiętajcie o tym, jak coś to tylko do Wioli, nie odmówi niczego. Buziaki.

Ostatnio edytowany przez KRUCHY (2010-08-05 22:45:30)

161

Drogi Kruchy ! Cieszę się, że zrozumiałeś . Rób co chcesz co ci się w Tobie podoba. Ale cieszę się , że piszesz tak o Wio. Prawda, że taka Ona jest. To moja kuzynka. Wio zawsze ma rację . Nigdy nie dawała głupiej racji .
Pozdrawiam serdecznie .

162

Hej Krzysiu
Kruchy co tu napisał ma rację, żebyś się tym nie przejmował. Nie martw się. Jest wszystko w poźio. Nie martwię się niczym. Wiesz ja potrafię być naprawdę silna. Idę dalej twardo z nowymi doświadczeniami. Ja sobie nikomu nie pozwolę sobie zrobic krzywdy, więc nie martw się. Myślę! Nic u mnie Krzysiu nowego się nie dzieje. Zajmuję się bez przerwy obowiązkami domowymi, zakupy itp. A jutro gotuję rosół na niedziele i tak to leci każdy dzień, za dniem. Zajmuję się jeszcze jedną dziewczyną, pomagam komuś i tak to leci. Trzymaj się i do zobaczenia.

163

Hej
Witam wszystkich serdecznie Ja jestem JAC. Ja się nie uczę, ani nie pracuję. Siedzę w domu. Ale chodzę na takie spotkania do szpitala i tam grupą wyklejamy różne rzeczy, szyjemy, gotujemy itp. Odbywamy różne rozmowy, wspieramy się, dużo jeździmy itp. Także nalezę  do jednej wspólnoty i chodzę na spotkania do kościoła.
Wio poznałem przypadkowo, przez jedną osobę z którą kiedyś się przyjaźniła. I tak z Wio rozmawiałem też. I zacząłem z nią częściej się spotykac jako koleżanka z kolegą. Często spotykałem ją gdzieś na drodze, jak gdzieś leciała. Wio jesteś wspaniałą osobą   Taka ciepła i serdeczną.
Wio wysyłam ci pieśń którą bardzo lubisz i razem  z tobą ją zaśpiewałem. Może jeszcze kiedyś ze mną coś zaśpiewasz. Zawsze ją śpiewasz kiedy ci jest smutno.

http://w332.wrzuta.pl/audio/7uS9lhsL0G2 … st_do_boga

Pozdrawiam.

164

Hej JAC
Dziękuję ci za to, ze mogłam z tobą zaśpiewac  tą pieśń. Faktycznie ją słucham w tedy kiedy jest mi smutno, ale wiesz pomaga mi. Podobają mi się te słowa. Jak ją słucham, to płakac mi się chce. Jak ją słucham, to myślę sobie o życiu. Czasami dołek też jest potrzebny. Na pewno zaśpiewam jeszcze z tobą co nie co. Trzymaj się i jak pójdziesz na spotkanie do kościoła, to wiesz co masz zrobic. Trzymaj się.

165

Kochana Wio

Cała paczka od nas z pracy wszyscy którzy trzymamy się razem, życzymy Ci  wszystkiego najlepszego!

Choc kruchy ten świat i pełno w nim wad, to o najbliższej kupelce należy pamiętac! My korzystając z tej sposobności życzymy Ci szczęścia, zdrowia, radości. By każdy Twój dzień był jak piękny sen, by budząc się rano byc jak wolny ptak. Aby to co najlepsze zostało na zawsze w Nas. życzą przyjaciele, wiesz z skąd, he! smile 

Pozdrawiamy.

Ostatnio edytowany przez DORCIA (2010-08-14 16:00:52)

166

Witam
Dziękuję Ci Dora za pamięc. Normalnie jesteś  super i inni też smile ! Piękne  życzenia. Serdecznie dziękuję młoda.  smile

167

Hej Wio. Gratuluję, że jesteś szczęsliwa w społeczeństwie. Ja też szczęśliwa ale w innej sprawie , sama wiesz o co chodzi Wio! ; )
trzymam kciuki, żeby ci się udało! ; ) czekamy na wydany artykuł ; )
I tak ma być. Cieszę się, że szczęście ci sprzyja. Masz dobry humor ; P
Pozdrówki smile

168

Hej Wio
Gratuluję Ci serdecznie. Cieszymy się że znów  okaże  się Twój artykuł „ Społeczeństwie”. Mamy na dzieję że pokażesz Nam co nowego wymyśliłaś. Wio tak trzymaj! Rozwijaj się społeczeństwie. Twoja droga jest stworzona, aby rozwijać się społeczeństwie. Bóg prowadzi Cię taką drogą. Pani Małgosia Ci pomaga, abyś mogła się rozwijać. Ty już się z mieniłaś, otworzyłaś, rozmawiasz ze wszystkimi. Mówisz co myślisz itp. Wio bądź szczęśliwa i cieszymy się że okaże się Twój następny artykuł. Fajnie poprowadziłaś spotkanie z panią Małgosią. Gratuluję i czekamy na nowe osiągnięcia. Pojedź do Warszawy i powiedz coś o sobie na jakimś spotkaniu. Trzymamy kciuki  smile

169

Hej witajcie.
Cieszę się ze  wydadzą mi następny artykuł Poświęcałam na tym dużo czasu swojego układając, aby dobrze napisac. Oczywiście że pokażę Wam swój artykuł. Cieszę się bardzo że rozwijam się społeczeństwie, w tym kierunku. Cieszę się bardzo ze wypowiadam się itp. Cieszę się że rozwinęłam, otworzyłam się itp. Dla mnie kamery itp., to dla mnie już jak bułka z masłem, pestka. Cieszę się bardzo że mam u siebie tutaj w mieście taką osobę która mnie kieruje i pozwala mi się rozwinąc. Udaje jej się to. Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam

170

Wio górą! ; D

171

hej pozdrawiam was serdecznie mysilę że się spotkamy

172

Droga Wiolu. Rozwijaj się społeczenstwie. fajnie ze ci sie okaze artykół twój. gratulacje. jestes wielka. tesknie za tobą. chciałbym się z tobą z now się spotkac w lłucznicy i stobą pogadac. wszystkich słuchałas, doradzałas i wykłupiałaś. mam taką na dzieję ze Do kiedys coś zrobi zebyśmy się wszyscy spotkali i cię zobaczymy. fajnie by było. pozdrawiam ci e serdecznie i się rozwijaj społecnie.

Ostatnio edytowany przez krzysztof 123 (2010-08-28 21:47:59)

173

hej dorotko kochana kiedy zrobisz dla starych self adwokatów szkolenie w łucznicy  pozdrawiam was

174

hej dorotko jak znaleźć starych znajomych self adwokatów co byliśmy w 2006r w łucznicy co ty nato

175

hej wam wszystkim co myślicie o spotkaniu w łucznicy może zarząd główny wezimie pieniądze i zrobi nam szkolenie